Over KIKKET

Welkom bij Kikket! Het makkelijkste en gebruiksvriendelijkste platform voor het verhandelen van tickets. Bandjes en papieren zijn verleden tijd, alles digitaliseert en evenementen moeten volgen. Hoe vaak is het wel al niet voorgevallen dat tickets verloren raken of dat de toegankelijkheid tot tickets zeer beperkt is, laat ons bij Kikket dit eenvoudig maken voor u.

Hier bij Kikket willen wij ervoor zorgen dat het potentieel van uw evenement gemaximaliseerd wordt. Wij bieden een eenvoudige tool aan waarin u als organisator GRATIS uw event kunt registreren. Daarna doen wij de rest!

 

 Uw cliënteel kan simpelweg de link volgen naar onze site en digitaal zijn entree (QR-code) kopen. Kikket verzorgt een overzichtelijke lay-out voor het event zodat cliënteel niet enkel aangetrokken wordt tot het evenement, maar hij ook gemakkelijk toegang heeft tot de specificaties van het evenement.

Kikket wil zichzelf profileren als een platform dat het voor de klant veel makkelijker maakt om aan tickets te komen, maar ook om evenementen te ontdekken. We willen dat toegang iets universeel wordt dat binnen handbereik is, en dat door Kikket. Op deze manier moet de klant geen ludieke verplaatsingen ondernemen om een ticket te bemachtigen.

 

Uiteindelijk is het een win-win situatie om te kiezen voor Kikket als je op zoek bent naar een ticket.

Pricing

Er wordt enkel 5% + €0.49  gerekend per verkocht ticket.

Handelsgegevens

ondernemingsnummer: BE0778487059

Contact

naam*
email*
bericht*

Refund beleid

Indien u een refund wenst voor een aangekocht ticket kan dit altijd door een mail te sturen naar refund@kikket.be